Skip to content

Borbistro, Kortyok és falatok- a kezdetek

4 évvel ezelőtt egy vállalkozó szelleműnél kicsit bátrabb –már-már mondhatni vakmerő ember- arra gondolt, hogy megvalósítja dédelgetett elképzelését és a gasztronómia szeretetétől vezérelve Borbistro-t nyit Baja főterén.

Egy meleg péntek késő délután kitűnő alkalomnak kínálkozott arra, hogy a Pécsi Borozó néhány érdeklődő munkatársa bepillantást nyerhessen az itt folyó munkába.

Levente egy jól teljesítő zöldség-gyümölcs kereskedést hagyott ott, hogy kis pihenés után saját vállalkozásba fogjon. Spanyol, olasz sonkák, szalámik, olívabogyók, helyi, olasz és francia sajtok mellett zömmel a környékbeli borászok borai kóstolhatók, néhányuk poharazva is. Talán ezen elképzelés mentén kaphatta a hely a „Kortyok és falatok” kiegészítő nevet. A kínálatot reggel frissen sütött croissant, panini színesíti, aki pedig a mindig kitűnő étkek és italok mellett megfáradna, az finom, kézműves kávéval élénkülhet fel.

A Borbistro minden egyes munkatársa elkötelezett azt illetően, hogy vendégeik maximális elégedettséggel távozzanak tőlük, és szívesen térjenek vissza ide. Aki esetleg a széles kínálatból nem tud választani, az nyugodtan bízza rá magát bármelyik munkatársra, nem fog csalódni.

Ami pedig az utcafront mögött van, az a jövő… Levente mesélt az elkövetkezendő évek feladatairól is. A bistro mögötti zárt udvar, a pince mind-mind megannyi lehetőséget rejteget még magában. Azt hiszem mindannyiunk érdekében csak azt kívánhatom a Borbistro-nak, hogy ezen elképzelések valósuljanak meg.

Köszönjük a színvonalas vendéglátást, ígérjük, hamarosan visszatérünk.

A Borbistro elérhetősége és nyitvatartása:

Borbistro- Kortyok & Falatok

Baja, 6500 Szentháromság tér 4

Tel: +36-30/203-0203

www.borbistro.hu

https://www.facebook.com/borbistro

H-CS : 07:00-22:00

P: 07:00-1:00

Szo: 08:00-1:00

V: 09.00-22:00​

Az írás a Pécsi Borozó 2016/3 számában jelent meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük